Renovatie Berchem

Renovatie Berchem

Je bestaande keuken renoveren? Je woning van kop tot teen laten opknappen? Een totale badkamerrenovatie op de planning? Stuk voor stuk opdrachten die perfect in het kraam van Dry Plan passen. Wij maken jouw woonst picture perfect!

Dry Plan zet de schouders onder jouw renovatie Berchem. We luisteren naar je verhaal, stellen je wensen scherp en perfectioneren tot in het kleinste detail.

Op zoek naar een ervaren expert voor je renovatie Berchem? Dry Plan is al onderweg!

Jouw partner voor renovatiewerken

De expertise van Dry Plan stopt niet bij vocht en ventilatie. We hebben alles in huis om jouw woning te renoveren. Van sanitair plaatsen, over muren isoleren, tot elektriciteit leggen. Niets wat wij niet kunnen! Onze handige harry’s grijpen je renovatie Berchem beet, werken tot op de millimeter en zorgen voor een stipte oplevering. Met uitgebreide expertise en veel respect voor de planning steken we jouw woonst in een gloednieuw kleedje.

De renovatie van je huis volledig uit handen geven?

Renovatie AarschotRenovatie Berchem van start tot stop

Dry Plan trekt alle registers open voor jouw renovatiewerken. Alles start met een uitgebreide kennismaking. We komen ter plaatse, scannen je woonst en brengen je wensen in kaart. Enkel je badkamer renoveren, of je hele woning strippen en opnieuw beginnen? De mogelijkheden zijn ruim, onze service is verregaand. We bezorgen je een transparante offerte, in lijn met jouw budget. Bij groen licht zetten we je renovatie Berchem graag op de agenda!

Verantwoord renoveren

Dry Plan staat garant voor een grondige totaalaanpak. In het wilde weg een muurtje slopen? Integendeel! Wij stippelen een doordacht plan uit, selecteren hoogwaardige materialen en voltooien met uitzonderlijk oog voor detail. Bovendien kiezen we bewust voor een ecologische focus. Daarom werken we je renovatie Berchem graag af met zonnepanelen of een fris groendak. Zo geven we de renovatie van je woonst een duurzame touch!

Hoe kunnen wij je helpen met je renovatie Berchem?

 • Huis strippen en volledig renoveren
 • Keukenrenovatie, badkamerrenovatie, zolderrenovatie, dakrenovatie …
 • Elektriciteit leggen, sanitair plaatsen, verwarming plaatsen, vloer leggen …
 • Pleisterwerken, gyprocwerken, isolatiewerken
 • Groendak aanleggen, zonnepanelen plaatsen

Benieuwd naar onze realisaties? In de case ‘Van injecteren, tot renoveren: totaalaanpak voor woonst in Heffen’ lichten we toe hoe we de renovatie van een huis aanpakten.

Renovatie BerchemOver Dry Plan

Vol overgave voor vochtbestrijding 

Oplossingsgericht, communicatief en veel goesting om elk vochtprobleem aan te pakken. Maak kennis met Dry Plan, vochtspecialist uit Mechelen. Hier gaat gericht advies hand in hand met een waterdichte oplossing. We luisteren naar jouw noden, spelen kort op de bal en stellen een accurate vochtdiagnose vast. Daarna gaan onze vochtbestrijders over tot actie. Zij maken met plezier een einde aan elk vochtprobleem.

Totaalrenovatie van A tot Z

Bij Dry Plan staat kwaliteit met stip op één. Jarenlange ervaring? Kennis over de nieuwste technieken? Een uitgebreid arsenaal aan topproducten? Die zitten standaard in onze toolkit. Maar onze expertise reikt verder dan vochtsporen en schimmels. Een gyproc wand plaatsen, laminaat leggen, sanitair installeren … Allemaal zaken waar wij hoog in scoren! Met een neus voor precisie werken we jouw renovatie Berchem tot in de puntjes af.

Waarvoor kan je nog terecht bij de vochtbestrijders van Dry Plan?

 • Eerlijke en objectieve vochtdiagnose
 • Opstijgend vocht bestrijden, vochtige muren injecteren
 • Kelderdichting: randdrainage, vloerdrainage of wanddrainage
 • Doorslaand vocht aanpakken: gevel herstellen, hydrofuge, gevel schilderen, gevel kaleien …
 • Waterschade voorkomen, waterschotten plaatsen
 • Dak ontmossen, dak coating aanbrengen

Stielmannen gezocht voor je renovatie Berchem?

Renovatie Berchem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x