Vochtdiagnose

Last van vochtproblemen in de kelder? Opstijgend vocht of schimmels gespot? Call Dry Plan! Met jarenlange ervaring en een diepgaande vochtanalyse speuren wij naar de oorzaak in je woning of bedrijf. 

Dry Plan is jouw vochtspecialist uit Mechelen. Wij zorgen voor een uitgebreide vochtdiagnose bij woningen en bedrijven in Vlaanderen.

Verregaande vochtdiagnose

Tijdens onze vochtdiagnose laten we niets aan het toeval over. Je woonst of bedrijfspand wordt van kelder tot zolder gecontroleerd op mogelijke vochtsporen. Opstijgend vocht in de muren, condens, schimmelvorming … We voeren verschillende metingen uit en gaan gedetailleerd te werk. Waar nodig gaan we over tot extra vochtanalyses zoals een geveltest, een spouwinspectie en een carbidetest. 

Bondig en begrijpelijk rapport 

Na de vochtdiagnose verzamelen we onze conclusies in een technisch rapport. Geen lijvige bundel, maar een overzichtelijke en objectieve checklist in mensentaal. We bespreken de oorzaken van het vocht, maar nog belangrijker: de nodige ingrepen om jouw vochtproblemen te bestrijden. Voorafgaande werken, doeltreffende oplossingen, extra informatie … Dankzij deze leidraad weten zowel jij als onze vakmannen perfect wat er moet gebeuren!

Ontsiert een vochtplek jouw muur? Nood aan een eerlijke vochtdiagnose? 

Vochtdiagnose

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x