Vochtdiagnose Asse

Gratis vochtdiagnose Asse

Neemt het vocht de bovenhand in je kelder? Baant opstijgend vocht zich een weg doorheen je muren? Dan wil je een oplossing die het probleem doeltreffend in de kiem smoort. Hoe garanderen we een vochtvrij resultaat? Met een diepgaande vochtdiagnose, die de oorzaak van de vochtproblemen vaststelt.

Dry Plan is jouw vochtspecialist met kennis van zaken. We engageren ons voor een uitgebreide, gratis vochtdiagnose Asse bij particulieren en bedrijven.

Verregaande vochtdiagnose Asse

Tijdens onze vochtdiagnose laten we niets aan het toeval over. Je woonst of bedrijfspand wordt van kelder tot zolder gecontroleerd op mogelijke vochtsporen. We voeren verschillende metingen uit en gaan gedetailleerd te werk. Waar nodig gaan we over tot extra vochtanalyses zoals een geveltest, een spouwinspectie en een carbidetest. Zo brengen we elk vochtprobleem in kaart: van opstijgend vocht, over condens, tot schimmelvorming.

Vochtdiagnose in verschillende stappen

Om opstijgend vocht op te sporen, combineren we een aquant en zoutmonsters. De aquant is een vochtigheidsmeter die precies aangeeft welke gedeelten van het gebouw vochtig zijn. Zoutmonsters vertellen ons of er hygroscopische zouten aanwezig zijn in de ruimtes. En we gaan nog een stapje verder: door middel van nauwkeurige determinatie nemen we de condens- en schimmelvorming onder de loep. Deze doordachte vochtdiagnose legt de basis voor een doeltreffende vochtbestrijding!

Vochtdiagnose Asse

“Merci voor de goeie service en de topafwerking! Jullie werkmannen waren zeer vriendelijk. Ik ga jullie vooral aanraden en als ik zelf nog eens een vochtige muur heb, contacteer ik jullie zeker en vast terug.”

- Yves P. uit Veerle, Dry Plan-klant

Vochtdiagnose Asse door een ervaren vochtexpert? Dry Plan trekt alle registers open!

Extra analyses om vochtproblemen vast te stellen 

Grondige geveltest

Heeft je gevel nood aan een opknapbeurt? Volstaat hydrofuge of moeten we de hardheid van je stenen herstellen? We werpen een kritische blik op je buitenmuren en speuren naar doorslaand vocht. Om een goed beeld te krijgen van de vochtweerstand, simuleren we een flinke regenbui en een windsnelheid van 300 km/uur. Met deze vochtdiagnose berekenen we tot op de druppel hoeveel vocht er effectief opgenomen werd. Checken op slijtage en barstvorming zit standaard in onze service!

Spouwinspectie

Met een spouwinspectie op de benedenverdieping onderzoeken we of er vochtbruggen aanwezig zijn in de spouw. We maken een gat ter hoogte van de voeg boven de waterkering en inspecteren de spouw met een gespecialiseerde camera. Aan de hand van de beelden stellen we onze vochtdiagnose. We bepalen de exacte locatie van de vochtbruggen én de nodige ingrepen.

Carbidetest

Een carbidetest is een betrouwbare, chemische meetmethode die voornamelijk wordt toegepast wanneer er betwistingen zijn over de aanwezigheid van vocht. We maken een gaatje in het beoogde oppervlak, verzamelen gruis in een metalen flesje en voegen carbuurgas toe. De chemische reactie die vervolgens ontstaat, geeft ons onweerlegbare informatie over de vochtigheidsgraad. Deze vochtdiagnose Asse levert 100 % zekerheid in een handomdraai!

Vochtproblemen in huis, maar kan je de vinger niet op de wonde leggen? Vertrouw op onze eerlijke vochtdiagnose.

Vochtdiagnose Asse in een bondig, begrijpelijk rapport 

Na de vochtdiagnose verzamelen we onze conclusies in een technisch rapport. Geen lijvige bundel, maar een overzichtelijke en objectieve checklist in mensentaal. We bespreken de oorzaken van het vocht en geven een overzicht van de nodige ingrepen om jouw vochtproblemen te bestrijden. Voorafgaande werken, doeltreffende oplossingen, extra informatie … Dankzij deze leidraad weten zowel jij als onze stielmannen perfect wat er moet gebeuren!

"Een dikke pluim voor de twee werkmannen die bij mij de kelderwerken hebben uitgevoerd. Uitermate vriendelijk, correct, netjes gewerkt en alles proper opgeruimd!"

G. Van Opstal, Dry Plan-klant

Na de vochtdiagnose Asse komen wij in actie om het vocht te bestrijden.

Over Dry Plan

Vol overgave voor vochtbestrijding 

Oplossingsgericht, communicatief en veel goesting om elk vochtprobleem aan te pakken. Maak kennis met Dry Plan, vochtspecialist uit Mechelen. Hier gaat gericht advies hand in hand met een waterdichte oplossing. Of het nu gaat om opstijgend vocht of condensvorming: we luisteren naar jouw noden, spelen kort op de bal en stellen een accurate vochtdiagnose vast. Daarna gaan onze vochtbestrijders over tot actie. Zij maken met plezier een einde aan jouw natte kelder!

Totaalafwerking van A tot Z

Bij Dry Plan staat kwaliteit met stip op één. Jarenlange ervaring? Kennis over de nieuwste technieken? Een uitgebreid arsenaal aan topproducten? Die zitten standaard in onze toolkit. Maar onze expertise reikt verder dan vochtsporen en schimmels. Een gyproc wand plaatsen, laminaat leggen, sanitair installeren … Allemaal zaken waar wij hoog in scoren! Met een neus voor precisie werken we jouw woning tot in de puntjes af.

Wie Dry Plan inschakelt, maakt kennis met een straf team van betrouwbare experts en behulpzame krachtpatsers. Vochtdiagnose Asse, je natte kelder weer droog maken of ventilatie voor je keuken? Onze helpende handen zijn slechts één telefoontje van jou verwijderd!

Waarvoor kan je nog terecht bij de vochtbestrijders van Dry Plan?

  • Opstijgend vocht bestrijden, vochtige muren injecterenVochtdiagnose Asse
  • Kelderdichting: randdrainage, vloerdrainage of wanddrainage
  • Doorslaand vocht aanpakken: gevel herstellen, hydrofuge, gevel schilderen, gevel kaleien …
  • Waterschade voorkomen, waterschotten plaatsen
  • Dak ontmossen, dak coating aanbrengen
  • Afwerking

Voorgoed komaf maken met vochtige muren? Vochtspecialist gezocht voor je vochtdiagnose Asse?

Vochtdiagnose Asse

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x