Over ons

Vol overgave voor vochtbestrijding 

Oplossingsgericht, communicatief en veel goesting om elk vochtprobleem aan te pakken. Maak kennis met Dry Plan, vochtspecialist uit Mechelen. Hier gaat gericht advies hand in hand met een waterdichte oplossing. Of het nu gaat om opstijgend vocht of condensvorming: we luisteren naar jouw noden, spelen kort op de bal en stellen een accurate vochtdiagnose vast. Daarna gaan onze vochtbestrijders over tot actie. Zij maken met plezier een einde aan jouw vochtprobleem!

Totaalafwerking van A tot Z

Bij Dry Plan staat kwaliteit met stip op één. Jarenlange ervaring? Kennis over de nieuwste technieken? Een uitgebreid arsenaal aan topproducten? Die zitten standaard in onze toolkit. Maar onze expertise reikt verder dan vochtsporen en schimmels. Een gyproc wand plaatsen, laminaat leggen, sanitair installeren … Allemaal zaken waar wij hoog in scoren! Met een neus voor precisie werken we jouw woning tot in de puntjes af. 

Meet & greet het Dry Plan-team

Wie Dry Plan inschakelt, maakt kennis met een straf team van betrouwbare experts en behulpzame krachtpatsers. Jouw kelder dichten? Afzuiging voor je badkamer? Onze helpende handen zijn slechts één telefoontje van jou verwijderd!  

Last van opstijgend grondwater in de kelder? Vakman plakwerken inschakelen? 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x