Kelderdichting Mechelen

Kelderdichting Mechelen

Jouw vocht in de kelder voorgoed de wereld uit helpen? Professionals inschakelen voor je kelderdichting Mechelen? Bij vochtspecialist Dry Plan ben je aan het juiste adres! Wij rollen de mouwen op om je kelder te dichten!

De expertise van Dry Plan staat als een paal boven water. Wij engageren ons voor een effectieve kelderdichting Mechelen bij particulieren en bedrijven.

Vocht in kelder bestrijden

De kelder is een kwetsbare plaats voor vochtproblemen. Dat grondwater makkelijker doordringt in ruimtes die zich onder de grond bevinden, spreekt voor zich. Last van een natte kelder? Geen zorgen, want Dry Plan heeft alle kennis in huis om vochtproblemen in de kelder aan te pakken. Kelderdichting, kelderdrainage, kelderventilatie … Dankzij onze vochtdiagnose kennen we de oorzaak van jouw vochtige kelder én de gepaste oplossing.

Tip: wanneer al het vocht in je kelder verdwenen is, klop je bij ons aan voor een stevige kelderreiniging. We frissen jouw bergplaats op en toveren hem om tot een volwaardige leefruimte.

Kelderdichting Mechelen door een ervaren vochtexpert? Dry Plan is al onderweg!

Mogelijkheden voor kelderdichting

Bij vocht in de kelder is een kelderdichting van essentieel belang, zowel voor je gezondheid als voor je woning. De oorzaak van je vochtproblemen bepaalt de aanpak van onze kelderdichting. Ontdek hoe wij jouw kelderdichting Mechelen in handen nemen. 

KelderdrainageKelderdichting Mechelen

Vaak is de mate van insijpeling en waterinfiltratie in de kelder zo groot dat traditionele keldertechnieken geen passende oplossing vormen. Toch bieden wij een duurzaam antwoord op je vochtprobleem, met een effectieve kelderdrainage. Wat houdt dat in? We leiden het vocht in de kelder naar een pomp, die aangesloten wordt op het afvoerkanaal. Naargelang de aard en de locatie van het vochtprobleem zijn er verschillende drainagetoepassingen om de natte kelder vochtvrij te maken.

Soorten kelderdrainage

  • Randdrainage: een passende oplossing wanneer het vocht via de kimnaad naar binnen komt
  • Vloerdrainage: we brengen meerdere waterafstotende lagen aan op je keldervloer
  • Wandrainage: je keldermuren worden voorzien van verschillende waterafstotende lagen

Good to know: kelderdrainage is een drastische oplossing. Bij de eerste tekenen van vocht in de kelder gaan we voor een minder radicale ingreep en plaatsen we een ventilatiesysteem C. Het ventilatietoestel meet de luchtvochtigheid en ventileert mechanisch wanneer nodig. Treedt er later infiltratie op? Dan wenden we de grove middelen, zoals kelderdrainage, aan.

Een professional inschakelen voor je kelderdichting Mechelen? Dry Plan loopt over van expertise.

Over Dry Plan

Vol overgave voor vochtbestrijding 

Oplossingsgericht, communicatief en veel goesting om elk vochtprobleem aan te pakken. Maak kennis met Dry Plan, vochtspecialist uit Mechelen. Hier gaat gericht advies hand in hand met een waterdichte oplossing. Of het nu gaat om opstijgend vocht of condensvorming: we luisteren naar jouw noden, spelen kort op de bal en stellen een accurate vochtdiagnose vast. Daarna gaan onze vochtbestrijders over tot actie. Zij maken met plezier een einde aan jouw natte kelder!

Totaalafwerking van A tot Z

Bij Dry Plan staat kwaliteit met stip op één. Jarenlange ervaring? Kennis over de nieuwste technieken? Een uitgebreid arsenaal aan topproducten? Die zitten standaard in onze toolkit. Maar onze expertise reikt verder dan vochtsporen en schimmels. Een gyproc wand plaatsen, laminaat leggen, sanitair installeren … Allemaal zaken waar wij hoog in scoren! Met een neus voor precisie werken we jouw woning tot in de puntjes af.

Waarvoor kan je nog terecht bij de vochtbestrijders van Dry Plan?

  • Eerlijke en objectieve vochtdiagnose 
  • Ventilatie plaatsen
  • Doorslaand vocht aanpakken: gevel herstellen, hydrofuge, gevel schilderen, gevel kaleien …
  • Waterschade voorkomen, waterschotten plaatsen
  • Dak ontmossen, dak coating aanbrengen
  • Afwerking

Benieuwd naar de kelderdichting prijs? Vochtspecialist gezocht voor je kelderdichting Mechelen?

Kelderdichting Mechelen


Kelderdichting Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x