Welkom Cindy: administratieve aanwinst bij DryPlan

Had je de afgelopen weken contact met onze klantendienst? Dan heb je het misschien al gemerkt: het DryPlan-team heeft weer een nieuw gezicht mogen verwelkomen! Sinds kort maakt Cindy deel uit van onze ploeg en leidt ze samen met Amy onze administratie in goede banen. Tijd om haar wat beter te leren kennen! 

Dag Cindy, kan je ons wat meer over jezelf vertellen?

“Zeker! Mijn naam is Cindy De Swerdt en ik ben 47 jaar. Als trotse mama van twee, zou ik mezelf omschrijven als een rasechte moederkloek. Ik ben getrouwd met een lieve man en mijn gezin betekent alles voor mij. Verder ben ik eerlijk, hondstrouw en draag ik respect voor anderen torenhoog in het vaandel.”

Sinds enkele weken maak je deel uit van het DryPlan-team. Wat houdt jouw job precies in?

“Ik ondersteun de technische dienst en buig me over de administratie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onthaal. Alle mails en telefoons van klanten komen dus bij mij terecht. Dat klantencontact geeft me enorm veel voldoening.”

Een stevige carrièreswitch voor jou, toch?

“Absoluut! Hiervoor werkte ik in de zorgsector. Dat deed ik erg graag, maar de job was zowel fysiek als mentaal heel zwaar. Daarom keek ik stilaan uit naar een nieuwe uitdaging. Op een dag stelde mijn man, die zelf aan de slag is bij DryPlan, me voor om het team te versterken en de administratie voor mijn rekening te nemen.”

Heb je lang getwijfeld om toe te zeggen?

“Eigenlijk niet … Ik heb vroeger ook al in een vochtbestrijdingsbedrijf gewerkt en ken de sector dus wel een beetje. De branche is boeiend en het takenpakket sprak me aan, dus ik heb de kans met beide handen gegrepen.”

“Ik voel me al helemaal thuis in het DryPlan-team. De collega’s zijn stuk voor stuk sympathiek en behulpzaam. Op kantoor heerst een vrij rustige sfeer, maar er wordt ook heel wat afgelachen. Saai is het er nooit, zoveel is zeker!”

Fijn om te horen, Cindy! Wat doe jij het liefst na de werkuren om stoom af te blazen?

“Ik kan enorm genieten van een gezellig etentje met een goede vriendin. Samen toasten, tafelen en bijbabbelen … Heerlijk! Maar evengoed hou ik van een ontspannen avondje in de zetel, liefst met een goed glas rode wijn bij de hand.”

En waar trek je het liefst naartoe in de zomer?

“Mijn favoriete vakantieplek bij uitstek is Gran Canaria. De zon schijnt er altijd, de sfeer zit goed en er zijn talloze mooie plaatsen te bezoeken. We hebben hier al zoveel leuke momenten beleefd met ons gezin. Ik kijk ernaar uit om nog eens terug te keren!”

Wij gunnen het je van harte! Als afsluiter: wat is jouw levensmotto?

“Geniet van de kleine dingen. Pas als die kleine dingen er niet meer zijn, besef je hoe groots ze waren.”

Een lijfspreuk die de nagel op de kop slaat! Bedankt voor het interview Cindy, wij wensen je nog heel veel plezier in je nieuwe job.

Welkom Cindy: administratieve aanwinst bij DryPlan

Sander, vochtadviseur met een neus voor oplossingen

Sander is een vochtadviseur uit de regio Antwerpen met roots in Ekeren. Naast een goede wedstrijd padel kan hij genieten van de zomerzon in zijn tuin tijdens een barbecue. We vroegen aan Sander hoe zijn carrière bij DryPlan is begonnen en wat zijn zotste vochtverhalen zijn.

Lees meer

Het dauwpunt als verklikker: de ideale luchtvochtigheid in huis

Het dauwpunt is een verklikker van de luchtvochtigheidsgraad. Regelmatig last van condensatie in huis? Het dauwpunt wijst op een mogelijk vochtprobleem.

Lees meer

Snelle en soepele vochtbestrijdingsservice voor SHM Denderstreek

De afgelopen jaren werd DryPlan meermaals ingeschakeld door SHM Denderstreek. We maakten tientallen sociale woningen volledig vochtvrij. Welke elementen maakten van de uitvoering een succes? Find out!

Lees meer

DryPlan brengt een lijn van vochtbestrijdingsproducten op de markt

Opstijgend vocht eigenhandig tegengaan? Yes, you can! Met Humifix, een lijn van kwalitatieve vochtbestrijdingsproducten, zet DryPlan je stevig op weg. We stellen trots het aanbod voor.

Lees meer

Waarom isoleren en ventileren hand in hand gaan

Je woning goed isoleren, is een must om de geldende energienormen te halen. Maar wie isoleert, moet ook voldoende ventileren. Wij lichten toe waarom je best aandacht besteedt aan deze wisselwerking.

Lees meer

5 hippe manieren om je kelder in te richten

Tijdens de coronacrisis spendeerden we meer dan ooit tijd in onze eigen woonst. En dat zette veel mensen aan het denken! Wil je de oppervlakte van je kelder maximaal benutten? DryPlan reikt een handvol inspiratie aan.

Lees meer

Onzekerheden en opportuniteiten in tijden van corona

De coronacrisis plaatste zaakvoerder Glenn voor ongeziene uitdagingen. Toch blikt hij positief terug: “De aanvragen bleven binnenstromen en ons team trok met veel passie mee aan de kar. Daar ben ik dankbaar voor."

Lees meer

Van injecteren, tot renoveren: totaalaanpak voor woonst in Heffen

Naast vochtbestrijding ontfermen we ons ook over renovatieprojecten. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Zaakvoerder Glenn neemt je mee naar een verouderde woonst in Heffen!

Lees meer

5 ruimtes in je woonst waar we ventilatie plaatsen

Je woning én jezelf gezond houden? Ventilatie speelt een sleutelrol. Er zijn tal van ruimtes in huis die we upgraden met een krachtig ventilatiesysteem. Ontdek hoe we een optimale leefomgeving garanderen!

Lees meer

Wat is opstijgend vocht en hoe pakken wij het aan?

Een ontsierende vochtplek op je muur? Dat betekent niet dat je wand voorgoed geruïneerd is, integendeel. We bestrijden opstijgend vocht met een krachtige injectie. Een woordje uitleg!

Lees meer

Ventilatie-installateur Pascal rolt zijn expertise uit

Het afgelopen jaar is de vraag naar ventilatie sterk gestegen. Maar hoe bepalen we het juiste systeem? Wat met jaarlijks onderhoud? We geven graag het woord aan onze ventilatie-installateur Pascal.

Lees meer

Hans, vochtexpert met een neus voor vastgoed

Vochtexpert Hans Van Gaeveren combineert zijn job bij Dry Plan met diverse vastgoedprojecten. Een verrassende mix! Hij vertelt er meer over in dit interview.

Lees meer

Parkeergarage in Aalst: 850 m² aan vochtbestrijding

Een gigantische parkeergarage met vochtproblemen? DryPlan duwde het gaspedaal in en navigeerde rechtstreeks richting een effectieve vochtbestrijding. Buckle up en ontdek onze werkwijze!

Lees meer

Ventileren of verluchten? Dit is het verschil!

Door de coronacrisis werd ventilatie plots een hot topic. Daarom nemen we graag de tijd om een misverstand de wereld uit te helpen. Is ventileren hetzelfde als verluchten? Integendeel! We leggen je het verschil haarfijn uit.

Lees meer

Tim, vochtadviseur met vele kilometers op de teller

Als vochtadviseur bij DryPlan doorkruist Tim van Loon heel Vlaanderen om vochtdiagnoses te stellen. In dit interview neemt hij ons mee doorheen zijn werkdag. Lees even mee!

Lees meer

De kerk in Mortsel: een stevige uitdaging voor DryPlan

Als vochtexpert komt DryPlan bij gezinnen in heel Vlaanderen over de vloer: van Koksijde tot Lommel. Maar vochtbestrijding in een kerk? Dat stond nog niet op ons palmares! Lees hier hoe we te werk gingen.

Lees meer

Meet & greet Glenn: zaakvoerder met oog voor opportuniteiten

Al twaalf jaar leidt Glenn het reilen en zeilen van DryPlan in goede banen. Maar hoe blijft hij gemotiveerd? Wat zijn zijn belangrijkste ondernemerslessen? Hoe ziet de toekomst van zijn bedrijf eruit? Find out!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x