DryPlan brengt een lijn van vochtbestrijdingsproducten op de markt

Als vochtexpert staat DryPlan stevig in haar schoenen. Maar we zijn niet gierig met praktische tips of slimme inzichten, integendeel. Meer dan ooit willen we onze expertise delen. Daarom lanceren we binnenkort Humifix, een lijn van vochtbestrijdingsproducten waarmee je zelf aan de slag kan. Opstijgend vocht eigenhandig tegengaan? Yes, you can!

Injectiegel: efficiëntie troef

Onze Humifix-injectiegel is een geconcentreerde emulsiegel op basis van een silaansiloxaanmengsel. Hiermee pak je opstijgend vocht aan bij de kern. Je boort kleine gaatjes in de muur, zo kort mogelijk bij de grond, die je vervolgens opvult met de gel. Het product bevat chemische elementen die zich verspreiden doorheen je wand en een waterafstotende laag vormen. Zo creëer je dus letterlijk een barrière, waar opstijgend vocht niet meer omheen kan. Eenvoudig, maar effectief!

De injectie van je vochtige muren liever uit handen geven? In vijf stappen maken wij natte muren weer droog.

Zoutblock: zeg nee tegen zouten 

Wil je je woonst wapenen tegen hygroscopische zouten? Dat begrijpen we maar al te goed. Deze zouten trekken zowel grondvocht, als vocht uit de omgevingslucht aan. Wanneer ze in je muur terechtkomen, wordt de afwerkingslaag aangetast. Beter voorkomen dus! Met onze Humifix-zoutblock, een watergedragen kunstharsbestrijking, voorzie je je bakstenen muur van een beschermend grijs laagje dat zouten weert. Dit breng je aan als voorbehandeling bij schilder-, pleister- of behangwerken.

Good to know | Heb je je muur pas geïnjecteerd en wil je twee vliegen in één klap slaan? Wacht dan drie maanden voordat je de wand met zoutblock bedekt, om een optimale werking te garanderen.

Op deze foto zie je een muur die behandeld is met onze Humifix-zoutblock.

Zoutprimer: een boost voor je buitenmuur

Ook de Humifix-zoutprimer is perfect geschikt om komaf te maken met zouten. Hij bestaat uit twee watergedragen componenten op basis van synthetische hars. Het verschil met de zoutblock? De zoutprimer mag rechtstreeks aangebracht worden op de bezetting of het pleisterwerk, en is toepasbaar op verschillende ondergronden. Zo houd je je buitenmuur in topconditie!

Kijk je ernaar uit om zelf de handen uit de mouwen te steken? Nog even geduld! Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten. Van zodra Humifix te koop is, brengen we je meteen op de hoogte.

DryPlan brengt een lijn van vochtbestrijdingsproducten op de markt

Sander, vochtadviseur met een neus voor oplossingen

Sander is een vochtadviseur uit de regio Antwerpen met roots in Ekeren. Naast een goede wedstrijd padel kan hij genieten van de zomerzon in zijn tuin tijdens een barbecue. We vroegen aan Sander hoe zijn carrière bij DryPlan is begonnen en wat zijn zotste vochtverhalen zijn.

Lees meer

Het dauwpunt als verklikker: de ideale luchtvochtigheid in huis

Het dauwpunt is een verklikker van de luchtvochtigheidsgraad. Regelmatig last van condensatie in huis? Het dauwpunt wijst op een mogelijk vochtprobleem.

Lees meer

Snelle en soepele vochtbestrijdingsservice voor SHM Denderstreek

De afgelopen jaren werd DryPlan meermaals ingeschakeld door SHM Denderstreek. We maakten tientallen sociale woningen volledig vochtvrij. Welke elementen maakten van de uitvoering een succes? Find out!

Lees meer

Welkom Cindy: administratieve aanwinst bij DryPlan

Het DryPlan-team heeft weer een nieuw gezicht mogen verwelkomen! Sinds kort maakt Cindy deel uit van onze ploeg en leidt ze samen met Amy onze administratie in goede banen. In dit interview leer je haar beter kennen.

Lees meer

Waarom isoleren en ventileren hand in hand gaan

Je woning goed isoleren, is een must om de geldende energienormen te halen. Maar wie isoleert, moet ook voldoende ventileren. Wij lichten toe waarom je best aandacht besteedt aan deze wisselwerking.

Lees meer

5 hippe manieren om je kelder in te richten

Tijdens de coronacrisis spendeerden we meer dan ooit tijd in onze eigen woonst. En dat zette veel mensen aan het denken! Wil je de oppervlakte van je kelder maximaal benutten? DryPlan reikt een handvol inspiratie aan.

Lees meer

Onzekerheden en opportuniteiten in tijden van corona

De coronacrisis plaatste zaakvoerder Glenn voor ongeziene uitdagingen. Toch blikt hij positief terug: “De aanvragen bleven binnenstromen en ons team trok met veel passie mee aan de kar. Daar ben ik dankbaar voor."

Lees meer

Van injecteren, tot renoveren: totaalaanpak voor woonst in Heffen

Naast vochtbestrijding ontfermen we ons ook over renovatieprojecten. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Zaakvoerder Glenn neemt je mee naar een verouderde woonst in Heffen!

Lees meer

5 ruimtes in je woonst waar we ventilatie plaatsen

Je woning én jezelf gezond houden? Ventilatie speelt een sleutelrol. Er zijn tal van ruimtes in huis die we upgraden met een krachtig ventilatiesysteem. Ontdek hoe we een optimale leefomgeving garanderen!

Lees meer

Wat is opstijgend vocht en hoe pakken wij het aan?

Een ontsierende vochtplek op je muur? Dat betekent niet dat je wand voorgoed geruïneerd is, integendeel. We bestrijden opstijgend vocht met een krachtige injectie. Een woordje uitleg!

Lees meer

Ventilatie-installateur Pascal rolt zijn expertise uit

Het afgelopen jaar is de vraag naar ventilatie sterk gestegen. Maar hoe bepalen we het juiste systeem? Wat met jaarlijks onderhoud? We geven graag het woord aan onze ventilatie-installateur Pascal.

Lees meer

Hans, vochtexpert met een neus voor vastgoed

Vochtexpert Hans Van Gaeveren combineert zijn job bij Dry Plan met diverse vastgoedprojecten. Een verrassende mix! Hij vertelt er meer over in dit interview.

Lees meer

Parkeergarage in Aalst: 850 m² aan vochtbestrijding

Een gigantische parkeergarage met vochtproblemen? DryPlan duwde het gaspedaal in en navigeerde rechtstreeks richting een effectieve vochtbestrijding. Buckle up en ontdek onze werkwijze!

Lees meer

Ventileren of verluchten? Dit is het verschil!

Door de coronacrisis werd ventilatie plots een hot topic. Daarom nemen we graag de tijd om een misverstand de wereld uit te helpen. Is ventileren hetzelfde als verluchten? Integendeel! We leggen je het verschil haarfijn uit.

Lees meer

Tim, vochtadviseur met vele kilometers op de teller

Als vochtadviseur bij DryPlan doorkruist Tim van Loon heel Vlaanderen om vochtdiagnoses te stellen. In dit interview neemt hij ons mee doorheen zijn werkdag. Lees even mee!

Lees meer

De kerk in Mortsel: een stevige uitdaging voor DryPlan

Als vochtexpert komt DryPlan bij gezinnen in heel Vlaanderen over de vloer: van Koksijde tot Lommel. Maar vochtbestrijding in een kerk? Dat stond nog niet op ons palmares! Lees hier hoe we te werk gingen.

Lees meer

Meet & greet Glenn: zaakvoerder met oog voor opportuniteiten

Al twaalf jaar leidt Glenn het reilen en zeilen van DryPlan in goede banen. Maar hoe blijft hij gemotiveerd? Wat zijn zijn belangrijkste ondernemerslessen? Hoe ziet de toekomst van zijn bedrijf eruit? Find out!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x