Vochtbestrijding

Jouw vochtproblemen voorgoed de wereld uit helpen? Op zoek naar de juiste ventilatie voor je badkamer? Dat vraagt om een vochtbestrijder die van aanpakken weet! 

De expertise van Dry Plan staat als een paal boven water. Wij engageren ons voor een effectieve vochtbestrijding bij particulieren en bedrijven in Vlaanderen.

Muren injecteren tegen opstijgend vocht

Onze vochtspecialisten rollen de mouwen op om opstijgend vocht te bestrijden. Hierbij kiezen we resoluut voor een doeltreffende oplossing op lange termijn, door vochtige muren te injecteren. We verwijderen de afwerkingslaag, boren kleine gaatjes dicht bij het vloeroppervlak en spuiten onze eigen Dry Plan injectiegel in. De gel vormt een horizontale barrière en geeft opstijgend vocht geen kans. Klaar? We sluiten af met een piekfijne afwerking en laten alles proper achter. 

Ontdek hoe we komaf maken met ontsierende vochtplekken op je muur.

Op injectiewerken wordt een garantieperiode van 30 jaar geboden.

Ventilatie en zijn voordelen

Voorkomen is beter dan genezen: dat geldt ook voor vochtproblemen. Je woning ventileren, verkleint de kans op condensatie. En er zijn nog meer voordelen, want je geniet van een gezond binnenklimaat én een lagere energiefactuur. Een slimme investering dus! Bij Dry Plan kan je terecht voor tal van ventilatiesystemen, die perfect aansluiten bij jouw ruimtes en budget. Wij adviseren je graag bij de keuze van je mechanische ventilatie en zorgen voor een pico bello plaatsing. 

Check onderstaand filmpje voor een inkijk in onze werkwijze.

Op een ventilatietoestel wordt een garantie van 2 jaar geboden. Met het afsluiten van een jaarlijks onderhoudscontract wordt deze garantieperiode jaarlijks verlengd.

TIP | Gezonde lucht op kantoor of op school? Onze ventilatiesystemen zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfsruimtes en leslokalen. Ventileren en verluchten in een handomdraai!

Vocht in de kelder bestrijden

De kelder is een kwetsbare plaats voor vochtproblemen. Last van nattigheid? Geen zorgen, want Dry Plan heeft alle kennis in huis om vocht in de kelder aan te pakken. Kelderdichting, kelderdrainage, kelderventilatie … Dankzij onze vochtdiagnose kennen we de oorzaak van jouw vochtige kelder én de gepaste oplossing. 

Benieuwd hoe we het vocht voorgoed uit je kelder bannen? In deze video tonen we je de stappen van onze drainage.

Bij drainagewerken wordt een garantie van 20 jaar voorzien.

TIP | Wanneer al het vocht verdwenen is, klop je bij ons aan voor een stevige kelderreiniging. We frissen jouw bergplaats op en toveren hem om tot een volwaardige leefruimte. 

Waarvoor kan je nog bij ons terecht?

  • Doorslaand vocht aanpakken: gevel herstellen, hydrofuge, gevel schilderen, gevel kaleien …
  • Waterschade voorkomen, waterschotten plaatsen
  • Dak ontmossen, dak coating aanbrengen

Jouw muur behandelen tegen vocht? Ventilatie-installateur gezocht?

Vochtbestrijding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x