Ventilatie-installateur Pascal rolt zijn expertise uit

Het afgelopen jaar is de vraag naar ventilatie sterk gestegen. Onze ventilatiespecialisten haalden alles uit de kast om elk toestel tijdig én tiptop te plaatsen. Maar hoe bepalen we het juiste systeem? Wat met jaarlijks onderhoud? We geven graag het woord aan onze ventilatie-installateur Pascal, die alle kneepjes van het ventilatievak kent.

Van adviseren tot monteren

“Werkt het ventilatiesysteem goed? Is het krachtig genoeg?” Dat zijn duidelijk de meest gestelde vragen van onze klanten. Maar ze kunnen op hun beide oren slapen. Onze adviseurs komen ter plaatse, buigen zich over de vraag en adviseren moeiteloos het juiste toestel, perfect aangepast aan je ruimte. Bij groen licht leggen we meteen een afspraak vast om het ventilatiesysteem te plaatsen. De hoeveelheid werk hangt af van het aantal aftakkingen en het aantal gaten dat geboord moet worden. Maar de montage neemt maximaal één werkdag in beslag.

Het geknipte toestel voor elke kamer

Voor slaap- of woonkamers raden we eerder ventilatiesysteem D aan. Deze modellen zijn platter en ogen mooier in je leefruimtes. Als surplus beschikken ze over een sterke filter, die de lucht grondig zuivert. Ideaal voor hooikoortspatiënten! Ventilatie voor je badkamer, kelder of zolder? Dan zit je meestal goed met een ventilatietoestel C.

“Ik werk al meer dan 20 jaar als ventilatie-installateur. Doorheen de jaren zijn de toestellen sterk verbeterd. Vroeger beperkte ventilatie zich tot een gat in de muur met een molen. Vandaag is de techniek meer technologisch en geavanceerd!”

- Pascal, ventilatiespecialist bij DryPlan

Haal het maximum uit je toestel

Jaarlijks onderhoud is een must om je toestel in topconditie te houden. Voor een C-systeem volstaat het om de binnenkant uit te kuisen, aangezien hij geen filter heeft. Bij een D-systeem is het wél aangewezen om je filter jaarlijks te vervangen. Maar ook daarbij kan DryPlan helpen! Vraag gerust naar een onderhoudscontract, zodat wij het nazicht voor onze rekening nemen en de levensduur van je toestel aanzienlijk verlengen.

In amper vier stappen geniet je van gezonde binnenlucht. Maak kennis met onze werkwijze!

Je ventilatie laten plaatsen door professionals met expertise en ervaring? Twee troeven die het DryPlan-team ruimschoots in huis heeft! Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor jouw woonst te bespreken.

Ventilatie-installateur Pascal rolt zijn expertise uit

Sander, vochtadviseur met een neus voor oplossingen

Sander is een vochtadviseur uit de regio Antwerpen met roots in Ekeren. Naast een goede wedstrijd padel kan hij genieten van de zomerzon in zijn tuin tijdens een barbecue. We vroegen aan Sander hoe zijn carrière bij DryPlan is begonnen en wat zijn zotste vochtverhalen zijn.

Lees meer

Het dauwpunt als verklikker: de ideale luchtvochtigheid in huis

Het dauwpunt is een verklikker van de luchtvochtigheidsgraad. Regelmatig last van condensatie in huis? Het dauwpunt wijst op een mogelijk vochtprobleem.

Lees meer

Snelle en soepele vochtbestrijdingsservice voor SHM Denderstreek

De afgelopen jaren werd DryPlan meermaals ingeschakeld door SHM Denderstreek. We maakten tientallen sociale woningen volledig vochtvrij. Welke elementen maakten van de uitvoering een succes? Find out!

Lees meer

Welkom Cindy: administratieve aanwinst bij DryPlan

Het DryPlan-team heeft weer een nieuw gezicht mogen verwelkomen! Sinds kort maakt Cindy deel uit van onze ploeg en leidt ze samen met Amy onze administratie in goede banen. In dit interview leer je haar beter kennen.

Lees meer

DryPlan brengt een lijn van vochtbestrijdingsproducten op de markt

Opstijgend vocht eigenhandig tegengaan? Yes, you can! Met Humifix, een lijn van kwalitatieve vochtbestrijdingsproducten, zet DryPlan je stevig op weg. We stellen trots het aanbod voor.

Lees meer

Waarom isoleren en ventileren hand in hand gaan

Je woning goed isoleren, is een must om de geldende energienormen te halen. Maar wie isoleert, moet ook voldoende ventileren. Wij lichten toe waarom je best aandacht besteedt aan deze wisselwerking.

Lees meer

5 hippe manieren om je kelder in te richten

Tijdens de coronacrisis spendeerden we meer dan ooit tijd in onze eigen woonst. En dat zette veel mensen aan het denken! Wil je de oppervlakte van je kelder maximaal benutten? DryPlan reikt een handvol inspiratie aan.

Lees meer

Onzekerheden en opportuniteiten in tijden van corona

De coronacrisis plaatste zaakvoerder Glenn voor ongeziene uitdagingen. Toch blikt hij positief terug: “De aanvragen bleven binnenstromen en ons team trok met veel passie mee aan de kar. Daar ben ik dankbaar voor."

Lees meer

Van injecteren, tot renoveren: totaalaanpak voor woonst in Heffen

Naast vochtbestrijding ontfermen we ons ook over renovatieprojecten. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Zaakvoerder Glenn neemt je mee naar een verouderde woonst in Heffen!

Lees meer

5 ruimtes in je woonst waar we ventilatie plaatsen

Je woning én jezelf gezond houden? Ventilatie speelt een sleutelrol. Er zijn tal van ruimtes in huis die we upgraden met een krachtig ventilatiesysteem. Ontdek hoe we een optimale leefomgeving garanderen!

Lees meer

Wat is opstijgend vocht en hoe pakken wij het aan?

Een ontsierende vochtplek op je muur? Dat betekent niet dat je wand voorgoed geruïneerd is, integendeel. We bestrijden opstijgend vocht met een krachtige injectie. Een woordje uitleg!

Lees meer

Hans, vochtexpert met een neus voor vastgoed

Vochtexpert Hans Van Gaeveren combineert zijn job bij Dry Plan met diverse vastgoedprojecten. Een verrassende mix! Hij vertelt er meer over in dit interview.

Lees meer

Parkeergarage in Aalst: 850 m² aan vochtbestrijding

Een gigantische parkeergarage met vochtproblemen? DryPlan duwde het gaspedaal in en navigeerde rechtstreeks richting een effectieve vochtbestrijding. Buckle up en ontdek onze werkwijze!

Lees meer

Ventileren of verluchten? Dit is het verschil!

Door de coronacrisis werd ventilatie plots een hot topic. Daarom nemen we graag de tijd om een misverstand de wereld uit te helpen. Is ventileren hetzelfde als verluchten? Integendeel! We leggen je het verschil haarfijn uit.

Lees meer

Tim, vochtadviseur met vele kilometers op de teller

Als vochtadviseur bij DryPlan doorkruist Tim van Loon heel Vlaanderen om vochtdiagnoses te stellen. In dit interview neemt hij ons mee doorheen zijn werkdag. Lees even mee!

Lees meer

De kerk in Mortsel: een stevige uitdaging voor DryPlan

Als vochtexpert komt DryPlan bij gezinnen in heel Vlaanderen over de vloer: van Koksijde tot Lommel. Maar vochtbestrijding in een kerk? Dat stond nog niet op ons palmares! Lees hier hoe we te werk gingen.

Lees meer

Meet & greet Glenn: zaakvoerder met oog voor opportuniteiten

Al twaalf jaar leidt Glenn het reilen en zeilen van DryPlan in goede banen. Maar hoe blijft hij gemotiveerd? Wat zijn zijn belangrijkste ondernemerslessen? Hoe ziet de toekomst van zijn bedrijf eruit? Find out!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x