5 hippe manieren om je kelder in te richten

Tijdens de coronacrisis spendeerden we meer dan ooit tijd in onze eigen woonst. De bewoonbare oppervlakte maximaal benutten, wordt dan essentieel. En dat zet je aan het denken … Een kelder die louter gebruikt wordt om conservenblikken te stockeren? Zonde! De ruimte is aanwezig, de mogelijkheden zijn breed. Dry Plan reikt een handvol inspiratie aan. 

#1 Bureelruimte

Het home office is here to stay, ook in het postcoronatijdperk. Reden te meer om te investeren in een rustige werkruimte! In de kelder zit je afgescheiden van de rest van de woonst, waardoor je ongestoord kan focussen op je to do-lijst. Dry Plan maakt de verdieping vochtvrij en timmert aan een volwaardige bureelruimte. Die voorzien we graag van een kwalitatief ventilatietoestel. Voldoende zuurstof is immers cruciaal om analytische inzichten of verrassende ideeën op tafel te gooien.

#2 Speelruimte

Kinderen fleuren helemaal op dankzij een toffe kamer op hun maat. Door je kelder om te vormen tot speelkamer, kunnen zij zich volledig uitleven. Een onderhoudsvriendelijke vloer, een fris kleurtje tegen de muren, handige opbergkasten voor het speelgoed … Veel meer heeft jouw kroost niet nodig om zich urenlang te amuseren. Let’s play!

#3 Fitnessruimte

Een gezonde geest in een gezond lichaam? Niemand die het belang van een regelmatige sportsessie ontkent! Maar effectief tijd vinden om een training in te plannen, is vaak een ander verhaal … Door een fitnessruimte te integreren in je eigen woonst, leg je de drempel een heel pak lager. Zo kan jij op eender welk moment sporten, precies zo lang jij wil. Ook hier mag een ventilatietoestel niet ontbreken, want sterke sportprestaties vergen veel zuurstof.

#4 Home cinema

Jouw kelder biedt het perfecte kader voor een luxueuze thuisbioscoop. Maar water en elektronica vormen natuurlijk geen goede match. Daarom reduceren wij het risico op vochtproblemen vakkundig tot nul. Zo kan jij zorgeloos een projectiescherm en een high-tech surroundsysteem installeren. Dimbare verlichting en comfortabele zetels maken het plaatje helemaal compleet. Klaar voor een nieuwe blockbuster? Vergeet zeker geen zakje popcorn voor de full cinema experience!

#5 Mancave

Of richt jouw kelder in als mancave. Een pintje drinken met kameraden, een spannend potje darts, een avondje FIFA op de PlayStation … Hier kan de hele vriendengroep gezellig verzamelen, zonder de rest van het gezin te storen. Ideaal!

Dry Plan verhelpt vochtproblemen in je kelder en transformeert hem tot een praktische leefruimte. Vloeren leggen, elektriciteit voorzien, kasten plaatsen … Dat doen we allemaal. Indien nodig slaan we de handen in elkaar met ervaren partners.

Je kelder ombouwen tot leefruimte? Wij engageren ons met veel expertise voor een indrukwekkende make-over!

5 hippe manieren om je kelder in te richten

Dry Plan brengt een lijn van vochtbestrijdingsproducten op de markt

Opstijgend vocht eigenhandig tegengaan? Yes, you can! Met Humifix, een lijn van kwalitatieve vochtbestrijdingsproducten, zet Dry Plan je stevig op weg. We stellen trots het aanbod voor.

Lees meer

Waarom isoleren en ventileren hand in hand gaan

Je woning goed isoleren, is een must om de geldende energienormen te halen. Maar wie isoleert, moet ook voldoende ventileren. Wij lichten toe waarom je best aandacht besteedt aan deze wisselwerking.

Lees meer

Onzekerheden en opportuniteiten in tijden van corona

De coronacrisis plaatste zaakvoerder Glenn voor ongeziene uitdagingen. Toch blikt hij positief terug: “De aanvragen bleven binnenstromen en ons team trok met veel passie mee aan de kar. Daar ben ik dankbaar voor."

Lees meer

Van injecteren, tot renoveren: totaalaanpak voor woonst in Heffen

Naast vochtbestrijding ontfermen we ons ook over renovatieprojecten. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Zaakvoerder Glenn neemt je mee naar een verouderde woonst in Heffen!

Lees meer

Administratieve kennis en grote dromen: maak kennis met Amy

Expertise, enthousiasme en een klantgerichte mindset: dat is Amy Gille in een notendop. Al een jaar lang ontfermt zij zich over de administratie bij Dry Plan. Tijd voor een uitgebreide babbel over haar job, dromen en drijfveren.

Lees meer

5 ruimtes in je woonst waar we ventilatie plaatsen

Je woning én jezelf gezond houden? Ventilatie speelt een sleutelrol. Er zijn tal van ruimtes in huis die we upgraden met een krachtig ventilatiesysteem. Ontdek hoe we een optimale leefomgeving garanderen!

Lees meer

Wat is opstijgend vocht en hoe pakken wij het aan?

Een ontsierende vochtplek op je muur? Dat betekent niet dat je wand voorgoed geruïneerd is, integendeel. We bestrijden opstijgend vocht met een krachtige injectie. Een woordje uitleg!

Lees meer

Ventilatie-installateur Pascal rolt zijn expertise uit

Het afgelopen jaar is de vraag naar ventilatie sterk gestegen. Maar hoe bepalen we het juiste systeem? Wat met jaarlijks onderhoud? We geven graag het woord aan onze ventilatie-installateur Pascal.

Lees meer

Hans, vochtexpert met een neus voor vastgoed

Vochtexpert Hans Van Gaeveren combineert zijn job bij Dry Plan met diverse vastgoedprojecten. Een verrassende mix! Hij vertelt er meer over in dit interview.

Lees meer

Van start-up naar scale-up: vochtadviseur John blikt terug

John Buys is al 7 jaar aan boord bij Dry Plan en kent het bedrijf door en door! Hoe is de onderneming doorheen de jaren gegroeid? Deze vochtadviseur werpt er graag zijn licht op.

Lees meer

Parkeergarage in Aalst: 850 m² aan vochtbestrijding

Een gigantische parkeergarage met vochtproblemen? Dry Plan duwde het gaspedaal in en navigeerde rechtstreeks richting een effectieve vochtbestrijding. Buckle up en ontdek onze werkwijze!

Lees meer

Ventileren of verluchten? Dit is het verschil!

Door de coronacrisis werd ventilatie plots een hot topic. Daarom nemen we graag de tijd om een misverstand de wereld uit te helpen. Is ventileren hetzelfde als verluchten? Integendeel! We leggen je het verschil haarfijn uit.

Lees meer

Tim, vochtadviseur met vele kilometers op de teller

Als vochtadviseur bij Dry Plan doorkruist Tim van Loon heel Vlaanderen om vochtdiagnoses te stellen. In dit interview neemt hij ons mee doorheen zijn werkdag. Lees even mee!

Lees meer

De kerk in Mortsel: een stevige uitdaging voor Dry Plan

Als vochtexpert komt Dry Plan bij gezinnen in heel Vlaanderen over de vloer: van Koksijde tot Lommel. Maar vochtbestrijding in een kerk? Dat stond nog niet op ons palmares! Lees hier hoe we te werk gingen.

Lees meer

Meet & greet Glenn: zaakvoerder met oog voor opportuniteiten

Al twaalf jaar leidt Glenn het reilen en zeilen van Dry Plan in goede banen. Maar hoe blijft hij gemotiveerd? Wat zijn zijn belangrijkste ondernemerslessen? Hoe ziet de toekomst van zijn bedrijf eruit? Find out!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x