Dry Plan

Waterschotten

Waterschotten

Waterschotten tegen waterschade

Waterschotten

Waterschotten kunnen uw woning preventief beschermen tegen waterschade door een barrière te creëren tegen water op de plaatsen waar het gemakkelijk uw huis binnendringt. Waterschotten zijn eenvoudig te monteren in enkele minuten aan deuren, ramen, schuifdeuren van veranda’s en garagepoorten. Het zijn waterdichte panelen bestaande uit met vezels versterkte kunststoffen afgewerkt met een aluminium of glasvezel kader. Ze zorgen voor een perfecte dichting van de openingen aan uw woonst door hun rubberen dichtingen die een perfecte barrière vormen tegen vocht. Waterschotten zijn tussen de 20 cm en 1 meter hoog en tussen de 20 en 240 cm lang. De panelen zijn licht en gemakkelijk op te bergen. Zo bent u goed voorbereid wanneer de nood het hoogst is.

Steeds meer waterellende in België

De laatste 15 jaar krijgen we steeds meer te maken met overstromingen. Ze zijn in die tijd maar liefst met 20% gestegen. Omdat België volledig is gebetonneerd zal de potentiële waterellende naar de toekomst toe alleen maar stijgen. Waterlast kan u ineens overvallen en tegen de wetten der natuur kunt u niet veel beginnen. Waterschade aan uw woning is niet te onderschatten. Water in huis brengt enorme schade aan uw woning zelf, uw interieur en meubels, uw elektrische apparaten, enzovoort. Vanzelfsprekend kan water in uw elektrische installaties voor extra gevaar zorgen. Een goede verzekering is vaak nog steeds niet genoeg om de kosten te dekken. Toch kunt u beslissen zich niet te laten verrassen en voorbereid te zijn op wateroverlast. De enige doeltreffende voorbereiding is het in huis halen van waterschotten.

Waterschotten-bedrijven

Bescherm uw woning tegen waterschade

Tegen natuurwetten kunt u niets beginnen, dus ook niet tegen hevige regenval of overstroming. Zelfs de brandweer kan er weinig tegen doen, aangezien de aangetaste oppervlakte vaak te groot is om al het water weg te pompen. Op korte tijd kunnen talloze straten onder water staan en zandzakjes halen meestal niet veel uit om de schade te beperken. Met waterschotten kunt u de toegang van het water tot uw woning blokkeren en zo heel wat schade vermijden. Wenst u meer informatie over waterschotten? Of wilt u meer weten over het nut, de efficiëntie en de plaatsing van waterschotten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x