Objectieve vochtdiagnose

Objectieve vochtdiagnose

Vochtdiagnose

Bij de vocht diagnose wordt de ganse woning gecontroleerd op aanwezige vochtsporen. Hierbij wordt rekening gehouden met opstijgend vocht, condens, infiltratie door keldermuren, schimmelvorming, zoutbelasting op muren. Tijdens de vocht diagnose worden er metingen uitgevoerd en worden de resultaten opgenomen in een overzichtelijk rapport.

Opstijgend vocht wordt opgespoord door middel van een aquant en zoutmonsters, de combinatie van beide metingen geven een duidelijk beeld voor de behandeling tegen capillair opstijgend vocht. De aquant geeft aan welke gedeelten van de woning vochtig zijn terwijl de zoutmonster de aanwezigheid van hygroscopische zouten gaan aangeven. Met de situatieschets van het opstijgend vocht heeft u een goede basis om de werken te laten uitvoeren of om zelf te injecteren tegen opstijgend vocht.

Schimmelvorming en condens worden onder de loep genomen door middel van determinatie. We bekijken de situatie in de woning zoals de inplanting, het gebruik, de ventilatie en het schadebeeld. De mogelijke oplossingen worden samen met u doorgenomen en vervat in uw vocht diagnose dossier. Infiltratie, schimmelvorming en/of zoutbeeld in kelders wordt in detail bekeken, de problematiek wordt besproken met mogelijke oplossingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x